Perundingan Tajuk Tesis

Kerana merasakan bahawa terdapat mahasiswa/mahasiswi yang berhadapan dengan masalah dalam membuat pemilihan atau merangka tajuk tesis mereka berkaitan Quran dan Sunnah di peringkat pasca siswazah, FPQS telah mengambil inisiatif untuk menawarkan perkhidmatan perundingan pemilihan tajuk tesis secara percuma kepada mereka yang memerlukan.

Perundingan ini adalah terbuka kepada mahasiswa USIM dan selainnya. Buat masa ini, kepada sesiapa yang memerlukan kepada perkhimatan ini mereka boleh menghantar email kepadaAlamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya..