Program Menyantuni Gelandangan

3 April 2015- Memupuk rasa ingin membantu dan keberanian untuk memberi. Itulah matlamat Program Menyatuni Gelandangan di ibu kota, Kuala Lumpur yang dianjurkan oleh pelajar tahun 3, Program Sunnah dengan Pengurusan Maklumat 2014/2015 FPQS. Dalam program tersebut, ketua program terbabit, Dr. A. Irwan Santeri bin Doll Kawaid beserta 83 orang pelajar telibat. Mereka mengagihkan makanan, pakaian dan sedikit ubatan kepada golongan gelandangan yang berada di sekitar kawasan Pudu Raya, Pasar Seni dan Petaling Street. Program tersebut diadakan dengan kerjasama satu badan NGO yang telah berpengalaman membantu golongan gelandangan di kawasan tersebut.