LAWATAN AUDIT MQA UNTUK PENILAIAN PENGIKTIRAFAN PENUH DI FPQS

Nilai, 7 Mac 18, Fakulti Pengajian Quran & Sunnah telah menerima kunjungan lawatan Audit MQA yang bertujuan untuk membuat penilaian bagi pengiktirafan penuh Ijazah Sarjana Muda yang dijalankan di FPQS. Selama 2 hari iaitu 2-6hb Mac, proses penilaian dijalankan oleh Auditor-Auditor dari MQA di bangunan Fakulti dengan mengadakan perjumpaan dan temubual bersama pengurusan Fakulti yang diketuai oleh Y. Bhg Prof Madya Dr. Adnan Mohamad Yusoff dan pentadbir-pentadbir Fakulti. Para Auditor juga melawat kemudahan dan fasiliti yang ada termasuk melawat kelas-kelas yang sedang berjalan. Semoga lawatan dari MQA ini membuahkan hasil yang positif iaitu dengan mendapat pengiktirafan penuh.

Y. Bhg Dekan dan Pengurusan FPQS bersama para Auditor MQA

Alumni FPQS yang memberi kerjasama untuk pertemuan dengan MQA