Istiadat Majlis Konvokesyen USIM kali ke-18

//Istiadat Majlis Konvokesyen USIM kali ke-18

Pada 7 April 2021, USIM telah menganjurkan Istiadat Majlis Konvokesyen kali ke-18 yang tertangguh selama setahun disebabkan pandemik covid19 yang melanda seluruh negara. Majlis berlangsung sebanyak 23 sidang atas sebab mengurangkan kadar jangkitan dan juga perlu patuhi SOP yang telah digariskan oleh pihak kerajaan. Namun begitu, ia bukan penghalang dalam usaha untuk menjayakan majlis tersebut. Bersempena majlis tersebut, pihak fakulti ingin merakamkan jutaan tahniah kepada mahasiswa Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah atas kejayaan mereka yang memperolehi anugerah khas dalam majlis konvokesyen tersebut. Semoga kalian terus mekar di bumi ini dalam usaha meningkatkan kualiti ilmu dan menyebarkannya kepada masyarakat. USIM berjanji pada ibunda terus mekar hingga hujung dunia!

2021-04-26T18:21:30+00:00