//PROGRAM MOBILITI INBOUND FPQS USIM, USIM ALAMIYAH & PRINCE OF SONGKLA UNIVERSITY, THAILAND

Nilai, 25hb April 2018; Pada tahun ini sekali lagi program Lawatan Mahasiswa/wi dari Prince of Songkla University(PSU), Thailand ke FPQS, USIM telah memberi peluang kepada Pelajar FPQS, USIM mengadakan Program Mobiliti Inbound bersama.

Seramai 50 orang mahasiswa/wi dari PSU menyertai Program Lawatan ini dan 23 orang mahasiswa/wi FPQS yang turut serta dalam program Inbound. Pelbagai program dan aktiviti dijalankan secara bersama sepanjang seminggu keberadaan mereka di Bumi Nilai bermula dari 18-25hb April 2018. Antara aktiviti yang diikuti oleh mereka ialah Bengkel Asas Braille, Bengkel Maktabah Syamilah dan Jawami’ al-Kalim, Program Outdoor di Tadom Hill dan juga Lawatan ke Putrajaya dan Kuala Lumpur.

2018-12-11T08:37:12+00:00